Vinduespudser priser

Få ikke blot en god og billig pris på vinduespudsning, få den også hurtigt og online...

 

Det kan være lidt svært at opgive en nøjagtig pris på vinduespudsning eftersom der kan være mange ting, som spiller ind på vores opgaveløsning. Er der eksempelvis tale om småsprossede vinduer i et bindingsværkhus eller store butiksruder - og skal vinduespudseren hænge på muren af en højhus, stå på en stige eller kan han udføre opgaven med begge ben på jorden. Derfor har vi brug for lidt informationer fra din side, før vi kan give dig den helt rigtige pris fra starten.

Gratis tilbud indenfor 24 timer - nemt og uforpligtende

Benyt vores gratis tilbudsformular her på hjemmesiden. Skriv hvor mange vinduer du ønsker pudset, hvor højt de er placeret og dine kontaktinformationer. Herefter får du et gratis tilbud på din vinduespudsning indenfor 24 timer - eller før. Du er også velkommen til at ringe eller sende os en mail. Herefter kan vi eventuelt aftale, at vi kommer ud og gennemgår opgaven sammen med dig hvorefter du modtaget et tilbud som du kan tage stillin til. Vi glæder os til at høre fra dig og til gøre dine vinduer flotte at kigge ud af igen.

Få et gratis tilbud på vinduespudsning her >

Vinduespudser med gratis online tilbud. Professionel vinduespolering der giver glæde kunder fra København til Gedser

Det er nemt at få skinnende vinduer. Få et tilbud med det samme. Det er gratis og fuldstændig uforpligtende. Klik blot på "gratis tilbud" i menuen herover

© Renohvidt Hjortevej 8 4690 Haslev Tlf.: 40 68 63 20 mail: ch@renohvidt.dk design + koncept