Vinduespudsning hos virksomheder 

En fordel for økonomien, medarbejderne og firmaets profil 

 

Valg af vinduespudserfirma 

Det handler om mere og andet end blot rene flotte vinduer når du skal vælge leverandør til firmaets vinduespudsning. Naturligvis skal vinduespudser firmaet levere varen – altså skinnende rene vinduer ved hvert eneste besøg og til en god pris på vinduespudsning. Der er imidlertid også er række andre faktorer du bør tage med i dine overvejelser ved valg af vinduespudser firma.

Eksempelvis:
Overholder vinduespudseren alle de aftaler, I indgår og matcher vinduespudserfirmaet dine krav til opgaveløsning. Optræder vinduespudseren professionelt overfor jeres medarbejdere, og efterlader han vindueskarme og vinduesrammer uden spor efter sig. Vil jeres vinduespudser yde den fornødne service og fleksibilitet, hvis en vigtig forretningsforbindelse eksempelvis melder sin pludselige hurtige ankomst og jeres firma skal fremstå fra sin bedste side med rene vinduer og fri udsigt til omverdenen.

Bedre arbejdsmiljø

I dag er det sund fornuft at tænke i medarbejderpleje og et godt arbejdsmiljø ind i enhver virksomhedsløsning. Velpudsede vinduer der tillader sollyset at komme ind, er på linje med andre former for rengøring er en del af et rart og godt arbejdsmiljø.

Tilfredse medarbejdere er nu engang mere effektive og positive end utilfredse medarbejdere. Her er lidt information om hvordan vi som mennesker forholder os til sollys og det at kunne nyde udsigten fra vores vinduer på arbejdspladsen:

En rapport fra Arbejdsmiljøinstituttet (AMI) henviser til en udenlandsk undersøgelse, som dokumenterer sammenhængen mellem indeklimaet i skoler og elevernes præstation. En undersøgelse af omkring 9.000 elever viste, at børnene i de klasselokaler, som havde mest dagslys, læste 26 procent hurtigere og regnede 20 procent hurtigere end børnene i de klasselokaler, som havde mindst dagslys.

Bedre virksomhedsøkonomi

Det er ikke blot rart med et godt og rent arbejdsmiljø. Der er i høj grad også en økomimisk gevinst at hente for virksomheder, der benytter regelmæssig vinduespudsning. Det viser sig i form af et bedre arbejdsmiljø for virksomhedens ansatte på kort sigt, i form af en lavere sygefraværs procent på længere sigt, og i sidste ende en bedre økonomi for virksomheden.

Kundetilfredshed er alfa og omega

Vi vil hellere have tilfredse kunder end mange kunder. Vi synes det giver god mening at drive et vinduespudserfirma som Renohvidt ud ud fra denne enkle devise. Derfor har vi løbende fokus på din tilfredshed som kunde hos os, og tager altid gerne i mod kritik fra dig uanset om den er positiv eller negativ. En af de allerbedste måder til at blive bedre og vækste er nemlig at lytte til kritik. Kald det gerne gammeldags - vi kalder det sund fornuft. 

Får du en vinduespudser fra os, kan du være sikker på at få udført en perfekt vinduespudsning til dit firma, uanset størrelsen på opgaven.

Vinduespudsning og rene ruder til ethvert firma og virksomhed på Sjælland

Beskidte vinduer smitter af på firmaets image overfor kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser

© Renohvidt Hjortevej 8 4690 Haslev Tlf.: 40 68 63 20 mail: ch@renohvidt.dk design + koncept