Vinduespudsning hos private 

Det er nu rart med flotte skinnende vinduer derhjemme...  

 

Er du en af dem, der ikke elsker den tilbagevendende udfordring med at balancere på stigen eller klamre dig til vinduesrammen for at pudse vinduer uden udsigt til fast grund under fødderne ?

Visse ting kan man klare selv hvis lysten og tiden i en travl hverdag ellers er til det. Nogle sætter ligefremt en ære i selv at ordne haven, reparere taget eller sørge for rengøringen og de skinnende vinduer derhjemme. At der så kan være en chance for at resultatet også bliver derefter, er en anden ting, men den slags kan jo også have sin helt egen charme...


Vinduespudsning uden striber og stiger

Vil du undgå turen på stigen og være sikker på et perfekt resultat hvergang vinduerne skal pudses, så kontakt Renohvidt og lad en professionel fagmand klare din vinduespolering. Renohvidt tilbyder en eneste ting - nemlig at pudse dine vinduer, så dit hjem tager sig flot og rent ud. Vi gør det endda til rigtig gode priser på vinduespudsning.


Vi kommer til dig

Uanset hvor på Sjælland du bor, så kommer vi gerne hjem til dig og tager os af dine beskidte vinduer. Du bestemmer selv hvor ofte du vil have vinduerne pudset af os, og om det er vinduespudsning på både indersiden og ydersiden af ruderne. Du får naturligvis en god pris på vinduespudsningen før du bestemmer dig, og vores vinduespudserpris er fast uden overraskende ekstra omkostninger.

Det har aldrig været nemmere

Det er nemt at få skinnende flotte vinduer hjemme hos dig. Udfyld vores tilbudsformular så har du et gratis tilbud på vinduespudsning indenfor et døgn. Nemt og bekvemt. Du finder tilbudsformularen her >

Vil du hellere have en snak om opgaven med os, så er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Skulle det ske, at telefonen ikke bliver taget med det samme, kan det skyldes at vi hænger udenpå en bygning... Læg i givet fald en besked på vores telefonsvarer, så hører du hurtigt fra os.

Vinduespudser med gode priser kommer hjem til private og efterlader rene funklende vinduer

Rene vinduer øger lysindfaldet og bidrager derfor til en billigere varmeregning

© Renohvidt Hjortevej 8 4690 Haslev Tlf.: 40 68 63 20 mail: ch@renohvidt.dk design + koncept